20.12.2017 Vaja v čast Anji Brank za 18 let

Posted by

Ob 18:55 smo bili proženi preko centra za obveščanje RECO, da je v stanovanjski hiši izbruhnil požar. Izvozili smo ob 19:00 z dvema voziloma (GVC 16/15 ter z GVM) in z osmimi člani posadke. Na kraju je bilo vodji intervencije sporočeno, da se eni osebi ni uspelo rešiti iz hiše in naj bi se nahajala nekje v spodnjem nadstropju. Vodja je takoj odredil 2 napada z IDA katera sta se odpravila v iskanje pogrešane osebe z termovizijsko kamero in seveda z cevjo. Poskrbljeno je bilo tudi za zunanji napad kateri je varoval notranji ekipi pred najhujšim. Zaradi večernih ur ter zimskega letnega časa je bilo potrebno tudi poskrbeti za razsvetljavo.

Napadalca z termovizijsko kamero sta hitro našla ponesrečeno osebo in jo predala bolničarju, druga dva pa sta se lotila gašenja požara kateri je izbruhnil v dnevni sobi. Ugotovljeno je bilo, da je do požara prišlo zaradi nepravilnega kurjenja v kaminu.

Na srečo je šlo le za vajo, na kateri smo vsi obnovili ter dopolnili naša znanja in veščine. Naša članica pa nas je veselo sprejela in pogostila z številnimi dobrotami. Za gostoljubnost se iskreno zahvaljujemo in ji želimo še obilo zdravja, sreče in veselja.

20.12.2017 Vaja v čast Anji Brank za 18 let