UPORABNO

trenurne intervencije
POŽARNA OGROŽENOST PO SLOVENIJI:
VREMENSKA OPOZORILA ZA SLOVENIJO:
danes:
jutri:
RADARSKA SLIKA PADAVIN:

HIDRANTNO OMREŽJE VODICE

hidrant

Števec obiskov strani

0475063
Visit Today : 23
Visit Yesterday : 285
This Month : 7369
Who's Online : 2

29.10.2018 Bučarjada

29.10.2018 smo imeli z našo gasilsko mladino ”strašljivi” večer v prostorih gasilskega doma. Pred najstrašnejšo nočjo v letu so naš gasilski dom obiskale čarovnice. Povedale so nam, da bodo opazovale katera hiša je najbolj strašna v celotni občini. Okrašena mora biti tako grozno, da se bodo počutile še boljše kot doma. Tista hiša, ki bo po njihovi oceni zmagovalka, bo za eno noč postala njihovo zatočišče preden se bodo odpravile na dolgo pot do Slivnice, kjer je njihovo domovanje.
Ker gasilci vedno vsakomur z veseljem pomagamo, smo sprejeli njihovo prošnjo in na pomoč poklicali naše najmlajše članice in člane. Vsa organizacija je potekala zelo hitro, kajti čas nas je pošteno preganjal. Otroci so polni delavne vneme hiteli pri okraševanju, risanju in rezanju buč. Najmlajši so bučam narisali obrvi, oči, usta in nosove, naloga naših mentorjev pa je bila, da so pod strokovnim nadzorom najmlajših izrezovali zahtevne detajle strašnih buč. Starejši so lahko sami izrezovali, kljub temu so jih mentorji še vseeno pozorno spremljali, da slučajno nebi prišlo do kakšnih poškodb. Otrokom se je na obreze, čisto pomotoma, narisal tudi kakšen ”strašen”, velik pajek ali pajčevina, no ja, kakšen pajek se je znašel tudi na obrazih mentorjev.
Zaradi zelo ”napornega” in ”težkega” dela, je bilo poskrbljeno z dodatno energijo s pomočjo sladkih prigrizkov in sokov ter seveda glasbo, veliko smeha in dobre volje.

29.10.2018 Noč čarovnic- izdelava buč
« 1 of 3 »

Komentiranje je zaprto.

Prihajajoči dogodki

REZULTATI S TEKMOVANJ

BLIŽNJICE

Zbornik PGD Vodice 1903-2013

Zbornik PGD Vodice 1903-2013

Arhiv