UPORABNO

trenurne intervencije
POŽARNA OGROŽENOST PO SLOVENIJI:
VREMENSKA OPOZORILA ZA SLOVENIJO:
danes:
jutri:
RADARSKA SLIKA PADAVIN:

HIDRANTNO OMREŽJE VODICE

hidrant

Števec obiskov strani

0490946
Visit Today : 56
Visit Yesterday : 433
This Month : 9897
Who's Online : 2

22.2.2019 Vaja za Žanovih 20 let

Gasilci PGD Vodice smo presenetili našega člana, ki je praznoval svojih 20 let. Odločili smo se, da ga presenetimo in mu naredimo vajo v njegovo čast. Našega prihoda ni pričakoval in zato je presenečenje še toliko bolj uspelo.

V popoldanskih urah smo bili obveščeni, da gori stanovanjski objekt. Takoj smo odhiteli v gasilski dom kjer smo se hitro preoblekli in izvozili z GVC 16/15. Na kraju smo izvedli notranji napad saj so tamkajšnji navzoči povedali, da se v hiši nahaja še ena oseba, kateri se ni uspelo rešiti. Ena skupina pa je dobila navodila, da izvede zunanji napad in ob enem prepreči, da bi se ogenj razširil na sosednji objekt. Pogrešano osebo je napadalna skupino našla toda le-ta je bila v zelo slabem zdravstvenem stanju. Oseba je bila prenesena na varno izven objekta in predana bolničarjem. Bolničarji so ga ustrezno in strokovno namestili na nosila. Naš ponesrečenec je tudi izkusil kako zelo je dobra naša Vodiška voda.

Vse se je seveda dobro končalo in tako je slavljenec lahko nadaljeval z zabavo. Žanu želimo članice in člani PGD Vodice vse najboljše ter veliko zdravja in seveda sreče. Na pomoč!

22.2.2019 Vaja za Žanovih 20 let

Komentiranje je zaprto.

Prihajajoči dogodki

REZULTATI S TEKMOVANJ

BLIŽNJICE

Zbornik PGD Vodice 1903-2013

Zbornik PGD Vodice 1903-2013

Arhiv