17.12.2020 Prevzem novega vozila GVC 24/50

Posted by

SLIKE

V letu 2020 smo v sodelovanju z Gasilsko zvezo Vodice in Občino Vodice naredili velik korak k novi pridobitvi in veliki investiciji našega društva: kupili smo novo gasilsko vozilo GVC 24/50 (gasilsko vozilo s cisterno za 5000 litrov vode). Novo vozilo bo v veliko pomoč in podporo vsem društvom naše gasilske zveze. Seveda pa tak nakup ni poceni. Ne smemo pozabiti tudi na vse druge pomembne in redne investicije našega društva, kot so: nabava zaščitnih oblek, zaščitno-reševalne opreme, novih cevi, vzdrževanje vozil in druge opreme. V tem letu smo se prav tako lotili prenove stare garaže in jo pripravili na prihod novega vozila.

Vse leto smo se vedno odzivali na klice na pomoč in ves čas opravljali vsa druga pomembna dela tako v svojem kraju kot po vsej občini. Zato se na vse vas obračamo s prošnjo, da se ob koncu leta spomnite na nas.

Pred vami sta položnica za nakazilo vašega prostovoljnega prispevka za koledar in kamion ter zahtevek za namenitev dela dohodnine (0,5 %) Prostovoljnemu gasilskemu društvu Vodice. To vam ne prinaša nikakršne finančne obremenitve. Z izpolnjenim obrazcem se samo odločite, da se majhen del vam odmerjene dohodnine (0,5 %) namesto v državni proračun nameni nam, gasilcem Prostovoljnega gasilskega društva Vodice. Zelo vam bomo hvaležni za takšno odločitev, saj bomo z vašo pomočjo lahko še bolje skrbeli za varnost vas vaščanov in tudi vseh prebivalcev Občine Vodice.

Če je v vašem gospodinjstvu več članov ali če poznate koga, ki bi nam bil pripravljen pomagati, vas lepo prosimo, da obrazec razmnožite (ponatisnete) in razdelite svojim družinskim članom ali prijateljem (davčnim zavezancem). Vaš denar bo skrbno in namensko porabljen. Namenjen bo za novo vozilo in njegovo dodatno opremo ter za nabavo nove gasilsko-reševalne opreme. Prav tako bo denar razporejen za druge pomembne naložbe za nadaljnji razvoj našega društva.

Zato vas še enkrat prosimo, da se spomnite našega prostovoljnega časa, truda in volje do zaščite vaših življenj, življenj vaših ljubljenčkov, obvarovanja narave in vsega premoženja. Upamo, da se boste odzvali naši skromni prošnji, hkrati pa se vam iskreno zahvaljujemo za vso vašo podporo in izkazano pomoč v vsem tem letu.

Ostanite zdravi, z gasilskim pozdravom Na pomoč!