FireApp

FireApp je nova aplikacija, ki nam gasilcem omogoča hitro in preprosto komunikacijo. ALARMIRANJE, POZIVNIK, NAVIGACIJA, SLEDENJE, OBVEŠČANJE.

Vsi člani, ki si jo boste naložili na telefon in jo aktivirali, boste društvu privarčevali nekaj denarja, saj so sporočila z uporabo te aplikacije brezplačna.

Aplikacijo najdete in si jo namestite na telefon s te povezave: https://fireapp.eu/

Spodaj imate navodila za namestitev za: SAMSUNG,HUAWEI,APPLE. Če vašega telefona ni v navodilih ali pa potrebujete pomoč se obrnite na skrbnika: Jasmin Muhić ali fireapp@pgdvodice.org

NAMESTITEV ZA ANDRIOD

POMEMBNO!

Nekaterih nastavitev žal ne moremo programsko omogočiti. Zato je potrebno takoj po namestitvi aplikacije, nekaj nastavitev ročno vključiti. Te nastavitve so zelo pomembne, za nemoteno delovanje aplikacije, ob prejemu poziva!

NAVODILA – SAMSUNG

Vključitev dovoljenja za RISANJE ČEZ DRUGE APLIKACIJE

NAVODILA – HUAWEI

Pomembno! Izključitev optimizacije in varčevanja z baterijo za Huawei aparate

Vključitev dovoljenja za RISANJE ČEZ DRUGE APLIKACIJE

NAVODILA – IOS

Pomembne nastavitve

iPhone Settings >> FireApp

Aplikacija FireApp za iPhone je končno dobila dovoljenje za objavo AppStore in namestitev na vaše telefone. Ker je bilo potrebno veliko stvari prilagoditi, aplikacijo še vedno označujemo kot BETA verzijo, saj ima še nekaj omejitev, ki jih bomo skušali v bodočih izdajah urediti. Te omejitve so:

  • Pošiljanje obvestil in napovedi vaj še ne deluje (v fazi implementacije)
  • Zvok pozivnika bo upošteval trenutno nastavljeno glasnost za dohodne klice. Zvok pozivnika ne bo deloval, če je telefon nastavljen na “SILENT” ali “DO NOT DISTURB”. 
  • Preverjanje, ali je aplikacija prejela podatke preko interneta, še ni implementirano, zaradi restrikcij izvajanja kode v ozadju. SMS se zaenkrat razpošlje ob vsakem dogodku, da ne bi prihajalo do težav v komunikaciji.
NAVODILO ZA UPORABO MOBILNE APLIKACIJE